Saznaj kako

Na ovoj stranici ćemo objasniti kako možete podijeliti sadržaj koji želite.

Prvo što trebate učiniti je kliknuti na dugme “Dodaj” koji se nalazi u gornjem lijevom kutu. Na padajućem meniju možete odabrati opciju koju želite, uključujući: Poster, Izjava ili Video.

 

 

 


 

06 Poster

Prvo što biste trebali učiniti je da kliknete na dugme “Izaberi sliku” i odaberete sliku s računara koju želite prenijeti. Važno je da slika koju šaljete bude pravougaona, visine 740 i dužine 1000 piksela. Nakon što se datoteka učita, sljedeći je korak upisati ime svog postera u polje “Naslov” i reći nešto o posteru u polju “Opis”. Nakon što dodate datoteku i unesete tekst, kliknite na dugme “Pošalji”. Vaš će poster biti vidljiv nakon što ga administratori odobre (ako je u skladu s Uslovima korišćenja sajta).


 

22 Izjava

After Nakon klika na dugme “Izjava” pojavit će se prozor koji sadrži nekoliko manjih polja. U prvo polje možete unijeti naslova izjave, u drugo podnaslov, dok u treće upisujete definiciju. Nakon što ispunite ova tri polja, unesite vašu adresu e-pošte i kliknite dugme “Pošalji”. Vaša će izjava biti vidljiva nakon što je odobre administratori (ako je u skladu s Uslovima korišćenja sajta).


 

08 Video

Sve što trebate učiniti je ubaciti svoj video na YouTube ili naći video koji je neko drugi ubacio, kopirajte URL videozapisa i zalijepite ga u polje namenjeno za URL. U polje ispod unosite naziv videozapisa. Nakon što ispunite ova dva polja, u poslednje polje upišite svoju adresu e-pošte i kliknite dugme “Pošalji video”. Videozapis će biti vidljiv nakon što ga odobre administratori (ako je u skladu s Uslovima korišćenja sajta).

 

Donator

EU

RYCO

EU

UNPBF

Projekat "Looking Forward" podržan je od strane Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO) i
Fonda Ujedinjenih nacija za izgradnju mira (UNPBF)

Partneri

Proni BiH

Proni BiH

NVO prima

NVO Prima

Balkan Urban Movement

Balkan Urban Movement - BUM