Politika Privatnosti

Posjetom sajtu i njegovim korišćenjem potvrđujete da prihvatate našu Politiku privatnosti i važeće zakonske propise koji uređuju ovu oblast, bez ograničenja.

Zaštita privatnosti

Ovaj sajt poštuje i štiti Vašu privatnost i ne dostavlja Vaše lične podatke trećim licima.

Korišćenje podataka

Podatke o posjetama prikupljamo isključivo za analize statističke prirode, koje nam pomažu da poboljšamo rad i ponudimo Vam što kvalitetnije sadržaje, u skladu sa Vašim interesovanjima i potrebama.

Privatnost komentara

Prilikom Vaših komentara na stranama sajta biće objavljeno ime pod kojim želite da komentar bude objavljen. Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. E-mail adresu koristimo isključivo za komunikaciju sa Vama.

Ukoliko su komentari koje dostavljate uvrjedljivi, bazirani na govoru mržnje ili iniciraju nasilje bilo koje vrste administrator će zadržati pravo da vaš komentar ne objavi.

Odricanje od odgovornosti

Nismo odgovorni za preuzimanje i objavljivanje tekstova koji se nalaze na sajtu od strane trećih lica bez naše saglasnosti.

Kontakt

Sve dodatne informacije i objašnjenja vezana za našu Politiku privatnosti i njeno sprovođenje možete dobiti upitom na e-mail adresu info@bum.org.rs

Donator

EU

RYCO

EU

UNPBF

Projekat "Looking Forward" podržan je od strane Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO) i
Fonda Ujedinjenih nacija za izgradnju mira (UNPBF)

Partneri

Proni BiH

Proni BiH

NVO prima

NVO Prima

Balkan Urban Movement

Balkan Urban Movement - BUM